Samen gaan we veilig en vertrouwd naar de sportschool

Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster houden het naar de sportschool gaan veilig en simpel!
Met 3 simpele stappen zijn uw gasten snel en veilig ingecheckt in uw sportschool.

Download de gratis poster

Supersnelle welkomstcheck

Supersnelle afhandeling van de Corona intake-gesprekken met een in de praktijk reeds lang bewezen app.

Veilig en AVG proof

We vragen uw bezoekers niet om persoonlijke gegevens en slaan dus ook geen gegevens op.

Gratis met eigen logo

Maak een gratis account aan op het Checkbuster platform, upload uw logo en u krijgt van ons uw eigen gepersonaliseerde poster!

Supersnelle welkomstcheck

Met de Checkbuster app handelt u de vereiste welkomstcheck met uw gasten snel en eenvoudig af. Dat betekent voor u: geen lange wachttijden voor uw gasten en minder belasting voor uw medewerkers. Uw gasten scannen eenvoudig de QR code op de door ons geleverde poster, beantwoorden de vragen op hun smart phone en u ziet direct de uitslag.

Veilig en AVG proof

Uw gasten hoeven zich geen zorgen te maken over hun privacy: het enige doel van de app is om zowel voor uw gasten als medewerkers het intakegesprek zo plezierig en snel mogelijk af te handelen. Dus vragen wij uw gasten niet om persoonlijke gegevens en slaan we dus ook geen gegevens op. Hoe veilig wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw eigen logo in het scherm van uw gasten? Dat kan ook! Maak een gratis account aan op het Checkbuster platform, upload uw logo en u krijgt van ons uw eigen poster met gepersonaliseerde QR-code. Uw logo wordt dan getoond in het telefoonscherm van uw gasten als zij de vragen van de welkomstcheck beantwoorden!