Samen gaan we weer veilig op bezoek

Met de GRATIS Welkomstcheck van Checkbuster houden wij het ontvangen van bezoek veilig en simpel!

Met 3 simpele stappen zitten bezoekers snel en veilig bij uw clienten.

Download de gratis poster

Supersnel welkomstgesprek

Supersnelle afhandeling van de Corona intake-gesprekken met een in de praktijk reeds lang bewezen app.

Veilig en AVG proof

We vragen uw bezoekers niet om persoonlijke gegevens en slaan dus ook geen gegevens op.

Gratis met eigen logo

Maak een gratis account aan op het Checkbuster platform, upload uw logo en u krijgt van ons uw eigen gepersonaliseerde poster!

Supersnelle welkomstcheck

Met de Checkbuster app handelt u de vereiste RIVM welkomstcheck met uw bezoekers snel en eenvoudig af. Dat betekent voor u: geen lange wachttijden voor bezoekers en minder belasting voor uw medewerkers. Bezoekers scannen eenvoudig de QR code op de door ons geleverde poster, beantwoorden de triage vragen op hun smart phone en u ziet direct de uitslag.

Veilig en AVG proof

Tijdens het welkomstgesprek hoeven uw bezoekers zich geen zorgen te maken over hun privacy: het enige doel van de app is om zowel voor bezoekers als medewerkers het intakegesprek zo plezierig en snel mogelijk af te handelen. Dus vragen wij niet om persoonlijke gegevens en slaan we dus ook geen (medische) gegevens op. Hoe veilig wilt u het hebben?

Gratis met uw eigen logo

Gratis uw eigen logo op de poster en vragenlijst? Dat kan ook! Maak een gratis account aan op het Checkbuster platform, upload uw logo en u krijgt van ons uw eigen gepersonaliseerde poster. Bovendien wordt uw logo getoond in het telefoonscherm van bezoekers als zij de vragen van de welkomstcheck beantwoorden!